* De meeste info op deze pagina komt uit het Groene Boek
*² Bron, GGD
Nuttige weetjes
Lidmaatschap en huurprijzen-
De kosten bedragen: Pacht € 0,25 per m², alg. voorzieningen €0,15 per m² en € 15,00 lidmaatschap per jaar. De tuinen zijn meestal 200 m², sommige kleiner, sommige groter.Eenmalig is een borg van €0,40 per m² verschuldigd.
Openingstijden Konkelboet -
Huishoudelijk reglement -
Klik om te lezen:
Aardappelteelt -
Commentaar en rotatie zie de pagina van het Groene Boek.
Huisjes en kasjes verzekering -
De verzekering op de oude voorwaarden zal worden voortgezet. Even in de kantine melden a.u.b.
e-Mail Link
Prikborden -
Er zijn prikborden op het complex met belangrijke kennisgevingen, we adviseren u deze regelmatig te raadplegen.
Winkel -
In onze winkel zijn diverse tuinartikelen te koop zoals mest- en voedingsstoffen, tonkinstokken, tuinpalen enz. Meestal zijn er ook tegels te koop. Vraag in de Konkelboet naar de openingstijden en het assortiment.
Tuinkalender